HATÁRIDŐK

Loading
Betöltés alatt...
Nincsenek határidők megadva

Kedves Kollégák!

Az idei évben a Magyar Infekciókontroll Társaság konferenciájának helyszíne Szeged lesz.

Az elmúlt évben a régi kihívások mellett új témák is előtérbe kerültek az infekciókontroll területén, az ezekhez kapcsolódó tapasztalatok, problémák megbeszélésére jó lehetőséget teremt, hogy ismét együtt lehetünk szakmai körben.

A tavaly ősszelt megjelent rendelet módosítás, új módszertani levél az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzésekre vonatkozó kockázatértékelésről, valamint a folyamatosan megjelenő eszközhasználattak összefüggő fertőzések megelőzésére vonatkozó módszertani ajánlások sok új feladat elé állít bennünket.

Örvendetes változás, és munkánkat segíti az infekciókontroll kapcsolattartó szakdolgozók bevonása a kórházi fertőzésmegelőzésre irányuló tevékenységbe, még szorosabbá téve az együttműködést a közvetlen betegellátás és az infekciókontroll területén dolgozók között.

A betegbiztonság fejlesztése szerte a világon egyre nagyobb jelentőségű, melynek kiemelten fontos eleme az infekciókontroll. Ennek támogatása egyre fontosabb kérdéssé válik minden egészségügyben dolgozó számára.

A Társaság ismét felajánlja a lehetőséget a konferencia résztvevőinek, ill. minden tagnak azzal, hogy pályázatot hirdet a 2020-as nemezetközi infekciókontroll (IFIC) konferencián való részvétel támogatására. A pályázati feltételek változatlanok.

Szeretnénk felhívni a kedves kollégák figyelmét személyi jövedelemadójuk 1%-nak a társaság javára történő felajánlására, melyet az alábbi adószámra tehetnek meg:

Magyar Infekciókontroll Társaság: 18377893-1-13

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Szegeden!

Dr. Rauth Erika
MIT elnök
KONGRESSZUSI IRODA
Lukácsi Máté, CONFidence Event Kft.
1051 Budapest, Sas utca 17. fszt. 2.   |   Tel: + 36 1 395 3929, mobil: 06-30-450-7665  |   E-mail: info@conf.hu  |   Honlap: www.conf.hu/MIT2019
   Kérem várjon...